Zet je Vereniging in het Zonnetje

Het Zon Effect organiseert ook dit jaar een wedstrijd voor Zeeuwse vrijetijdsverenigingen. Wie vindt dat zijn clubgebouw gratis zonnepanelen verdient kon zijn vereniging aanmelden op de website van Het Zon Effect. De vereniging die vervolgens de meeste stemmen krijgt, ontvangt van Saman Groep uit Zierikzee een gratis set van tien zonnepanelen, inclusief montage. De vereniging die de meest ludieke actie verzint om stemmen te werven, wint de originaliteitsprijs en verdient daarmee ook zo’n set. Daarnaast kan een vereniging extra stemmen winnen als leden van de vereniging binnen de actieperiode van Het Zon Effect zonnepanelen aanschaffen. Per lid levert dit 100 extra stemmen op.

Je kon je vereniging aanmelden tot 20 mei, de stemperiode is inmiddels voorbij. Hieronder lees je meer over de voortgang van de wedstrijd:
'Het is zover, de stembussen zijn gesloten. De laatste dag was een ware race om de meeste stemmen, maar dat betekent nog niet dat de wedstrijd al beslecht is. Het stemmentotaal zal nog wijzigen!

Er is immers nog de mogelijkheid voor leden om 100 extra stemmen binnen te halen voor de vereniging als zij in naar aanleiding van een in de actieperiode van Het Zon Effect aangevraagd offertebezoek zonnepanelen aanschaffen. Een aantal leden heeft al aangegeven zonnepanelen te hebben aangeschaft en deze stemmen zijn nog niet opgeteld bij de stemmen op de website. De actieperiode van Het Zon Effect liep tot en met 8 juli. We willen graag iedereen de mogelijkheid geven om zonnepanelen aan te schaffen en dus 100 extra stemmen per lid binnen te halen voor de vereniging. Veel offertegesprekken hiervoor vinden echter pas plaats na 8 juli. De aanschaf, inclusief de toekenning van de 100 extra stemmen, dus ook.

Dit betekent dat de uitslag van de wedstrijd, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving hierover, nog even op zich moet laten wachten. De komende weken wordt de geldigheid van de stemmen bekeken, worden de ludieke acties beoordeeld en de 100 extra stemmen per lid geïnventariseerd. Voorlopig staat Scoutinggroep de Valkeniers bovenaan met maar liefst 8852 stemmen. De einduitslag wordt kort na de zomervakantie verwacht. Uiteraard ontvangen de deelnemende verenigingen tegen die tijd bericht. Wij wensen de verenigingen nog veel succes met de laatste loodjes!'

Deelnemende verenigingen

119 Stemmen
1 Stemmen
9 Stemmen
5 Stemmen
6 Stemmen
226 Stemmen
75 Stemmen
31 Stemmen
100 Stemmen
4210 Stemmen
1 Stemmen
284 Stemmen
211 Stemmen
vck
3 Stemmen
8952 Stemmen
2 Stemmen
29 Stemmen

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring