Algemene voorwaarden

Hier vindt u de voorwaarden voor het inschrijven voor zonnepanelen van Het Zon Effect.

a) Het Zon Effect: samenwerking tussen ZMf (gevestigd Kousteensedijk 7, 4331 JE te Middelbur) en Zeeuwind (gevestigd Edisonweg 53F, 4382 NV te Vlissingen). Doel: meer zonne-energie in Zeeland. Om dit te kunnen bereiken organiseren zij onder andere een aantal informatiebijeenkomsten over zonnepanelen en een collectieve inkoop van zonnepanelen. Het Zon Effect is nadrukkelijk geen verkopende partij en draagt naast het beschikbaar stellen van haar website voor het inschrijven voor de panelen geen verdere verantwoordelijkheid rondom het verkoopproces.
b) Leverancier: Saman Groep, gevestigd Julianastraat 40, 4301 NC, Zierikzee. Saman Groep is verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces.
c) Deelnemer: Een natuurlijke persoon die de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt en die meedoet aan de gezamenlijke inkoopactie zonnepanelen van Het Zon Effect. Dit kan op twee manieren: middels een aanvraag voor een offertebezoek met een offerte, gevolgd door een bestelling voor een all-in pakket. Of middels een bestelling van een doe-het-zelf pakket aangeboden door de leveranciers.
d) Inschrijven: het  aanvragen van meer informatie bij de leverancier via de website: www.hetzoneffect.nl of een bestelling van een doe-het-zelf pakket rechtstreeks bij de leverancier. U kunt zich inschrijven tot en met 10 juni.
e) Op de hoogte blijven: een deelnemer kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief om zo op de hoogte te worden gehouden van de resultaten van het project Het Zon Effect en andere relevante nieuwszaken rondom zonne-energie. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid u hier voor af te melden.
f) Koopcontract: U sluit het uiteindelijke koopcontract af met de Leverancier.
g) Aansprakelijkheid: Het Zon Effect stelt al het mogelijke in het werk om de actualiteit en juistheid van de door ons verstrekte informatie en bemiddeling te waarborgen. Het Zon Effect kan echter geen verantwoordelijkheid nemen voor de gegeven informatie.

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring