'Zet je Vereniging in het Zonnetje': voortgang van de wedstrijd

Het is inmiddels zover, de actieperiode van Het Zon Effect is voorbij en de stembussen zijn al even gesloten. De laatste dag was een ware race om de meeste stemmen, maar dat betekent nog niet dat de wedstrijd al beslecht is. Het stemmentotaal zal nog wijzigen!

Er is immers nog de mogelijkheid voor leden om 100 extra stemmen binnen te halen voor de vereniging als zij naar aanleiding van een offertebezoek in de actieperiode van Het Zon Effect zonnepanelen aanschaffen. Een aantal leden heeft al aangegeven zonnepanelen te hebben aangeschaft en deze stemmen zijn nog niet opgeteld bij de stemmen op de website. De actieperiode van Het Zon Effect liep tot en met 8 juli. We willen graag iedereen de mogelijkheid geven om zonnepanelen aan te schaffen en dus 100 extra stemmen per lid binnen te halen voor de vereniging. Veel offertegesprekken hiervoor vinden echter pas plaats na 8 juli. De aanschaf, inclusief de toekenning van de 100 extra stemmen, dus ook.

Dit betekent dat de uitslag van de wedstrijd, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving hierover, nog even op zich moet laten wachten. De komende weken wordt de geldigheid van de stemmen bekeken, worden de ludieke acties beoordeeld en de 100 extra stemmen per lid geïnventariseerd.

Voorlopig staat Scoutinggroep de Valkeniers bovenaan met maar liefst 8852 stemmen. De einduitslag wordt kort na de zomervakantie verwacht. Uiteraard ontvangen de deelnemende verenigingen tegen die tijd bericht. Wij wensen de verenigingen nog veel succes met de laatste loodjes!

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring