Wedstrijd ‘Zet je vereniging in het zonnetje’

Al acht verenigingen hebben zich aangemeld voor de wedstrijd ‘Zet je vereniging in het zonnetje’. Het Zon Effect organiseert deze wedstrijd voor Zeeuwse vrijetijdsverenigingen. Zij kunnen gratis zonnepanelen winnen als zij door een van hun leden worden aangemeld op de website van Het Zon Effect www.hetzoneffect.nl.

De vereniging met de meeste stemmen, ontvangt van Saman Groep uit Zierikzee een gratis set van tien zonnepanelen, inclusief montage. De vereniging die de meest ludieke actie verzint om stemmen werven, wint de originaliteitsprijs en verdient daarmee ook zo’n set.
Verenigingen kunnen zich tot en met 12 mei aanmelden. Het stemmen en het uitvoeren van leuke acties om stemmen te werven loopt van 13 mei tot 21 juni. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

De verenigingen die zich nu al hebben aangemeld zijn een scoutingclub, showkorps, rugbyclub, watersportvereniging, voetbalclub, tennisclub en zelfs een carnavals vereniging. Deze verenigingen doen mee om diverse redenen. Bijvoorbeeld omdat zij de contributie laag willen houden, met deze actie hun vereniging een positieve “boost” willen geven of omdat ze al bezig zijn met duurzaamheid, bijv. door het uitzetten van de koelkasten in de winter, het plaatsen van tijdklokken op lampen en gazonsproeiers, het aanbrengen van LED-verlichting en isolatiemaatregelen én zelfs het streven om als vereniging energieneutraal te worden.

De wedstrijd ‘Zet je vereniging in het zonnetje’ maakt onderdeel uit van de gezamenlijke inkoopactie Het Zon Effect van de ZMf en Zeeuwind. V

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring