Terugblik informatieavonden Het Zon Effect in Goes en Terneuzen

Foto: in Terneuzen gaf wethouder Frank van Hulle de aftrap voor de avond

Het was weer als vanouds druk bij de informatiebijeenkomsten van Het Zon Effect. Op 12 april in het stadskantoor in Goes en op 19 april in het gemeentehuis van Terneuzen. Beide avonden hadden hetzelfde programma. Er werd informatie gegeven over de inhoud Het Zon Effect en hoe je voordelig panelen kunt aanschaffen tijdens de actieperiode Van Het Zon Effect.

Daarnaast waren er presentaties over de werking en installatie van de zonnepanelen. Wat doe je bijvoorbeeld als je een draaischijfmeter hebt als elektriciteitsmeter (geen probleem) en hoe zit het met vergunningen (in het algemeen niet nodig)? Na de presentaties was er volop de mogelijkheid om met de installateurs en medewerkers van Het Zon Effect in gesprek te gaan. Kortom, het waren twee geslaagde avonden voor iedereen die meer wil weten over de aanschaf van zonnepanelen.

Foto: in Terneuzen gaf wethouder Frank van Hulle de aftrap voor de avond.

Heeft u de avond gemist, maar denkt u er wel over zonnepanelen aan te schaffen? Voor alle geïnteresseerden wordt er nog een informatieavond georganiseerd op donderdag 12 mei, om 20:00 in het Palet in Middelburg (Johan van Reigersbergstraat 2). U kunt zich hier aanmelden. De actieperiode van Het Zon Effect loopt tot en met 10 juni 2016.

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring