Laatste informatiebijeenkomst

Op dinsdag 19 mei is de laatste informatiebijeenkomst van Het Zon Effect. De avond wordt gehouden in het stadskantoor in Goes en gaat om 20.00 uur van start. Aanmelden kan via deze website http://www.hetzoneffect.nl/bijeenkomsten. 

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt er meer informatie gegeven over zonne-energie,  over het aanschaffen van zonnepanelen en over de aangeboden pakketten en producten. Ook de leverancier van Het Zon Effect is aanwezig om persoonlijke zonne-vragen te beantwoorden.

De informatiebijeenkomst maakt onderdeel uit van de gezamenlijke inkoopactie Het Zon Effect. Deze actie is van de ZMf en Zeeuwind. Het Zon Effect wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. De afgelopen drie jaar heeft Het Zon Effect ervoor gezorgd dat er 18.000 zonnepanelen op 1600 daken zijn geïnstalleerd, met een totale opbrengst van 4,5 MW elektriciteit. De ervaringen van gebruikers zijn zonder uitzondering positief: ‘Dit moet iedereen doen’. De gezamenlijke inkoopactie van Het Zon Effect loopt van 4 april tot en met 14 juni 2015. Daarnaast organiseert Het Zon Effect dit jaar een wedstrijd waarbij vrijetijdsverenigingen gratis zonnepanelen kunnen winnen.

 

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring