Informatiebijeenkomst over zonnepanelen in Oostburg

Op woensdagavond 22 april wordt in het Ledeltheater in Oostburg (Ledelplein 17) een informatiebijeenkomst gehouden over het aanschaffen van zonnepanelen. Het programma begint om 20.00 uur. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze website.

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt er meer informatie gegeven over zonne-energie,  over het aanschaffen van zonnepanelen en over de aangeboden pakketten en producten. Ook de leverancier van Het Zon Effect is aanwezig om persoonlijke zonne-vragen te beantwoorden.

Het Zon Effect wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. De afgelopen drie jaar heeft Het Zon Effect ervoor gezorgd dat er 18.000 zonnepanelen op 1600 daken zijn geïnstalleerd, met een totale opbrengst van 4,5 MW elektriciteit. De ervaringen van gebruikers zijn zonder uitzondering positief: ‘Dit moet iedereen doen’. De gezamenlijke inkoopactie van Het Zon Effect loopt van 4 april tot en met 14 juni 2015. Daarnaast organiseert Het Zon Effect dit jaar een wedstrijd waarbij vrijetijdsverenigingen gratis zonnepanelen kunnen winnen.

 

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring