Informatiebijeenkomst over zonnepanelen in Middelburg

Op donderdagavond 12 mei wordt in Het Palet (Johan van Reigersbergstraat 2 te Middelburg) een informatiebijeenkomst gehouden over het aanschaffen van zonnepanelen. Het programma begint om 20.00 uur. U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst.

Informatiebijeenkomst
De informatiebijeenkomst maakt onderdeel uit van de gezamenlijke inkoopactie Het Zon Effect. Deze actie wordt georganiseerd door de ZMf en Zeeuwind. De organisaties willen daarmee hun droom waarmaken: heel Zeeland aan de zonne-energie. Via de gezamenlijke inkoopactie van Het Zon Effect kunnen particulieren tegen een scherp tarief zonnepanelen op hun dak krijgen. Men kan kiezen uit blauwe panelen of zwarte zonnepanelen, met volledige installatie of doe-het-zelf pakketten. De panelen worden geleverd door Saman Groep uit Zierikzee.

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt er meer informatie gegeven over zonne-energie,  over het aanschaffen van zonnepanelen en over de aangeboden pakketten en producten. Ook de leverancier van Het Zon Effect is aanwezig om vragen te beantwoorden.

Het Zon Effect wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. De afgelopen vier jaar heeft Het Zon Effect ervoor gezorgd dat er ruim 23.000 zonnepanelen op 2000 daken zijn bijgekomen. Deze leveren een totale opbrengst van 5,8 MW elektriciteit. Dat is 16,4 % van het totale vermogen aan zonnepanelen in Zeeland.

De ervaringen van gebruikers zijn zonder uitzondering positief: ‘Dit moet iedereen doen’. De gezamenlijke inkoopactie van Het Zon Effect loopt van 2 april tot en met 10 juni 2016. Daarnaast organiseert Het Zon Effect dit jaar een wedstrijd waarbij vrijetijdsverenigingen gratis zonnepanelen kunnen winnen. Vorig jaar was deze wedstrijd een groot succes.

Inschrijven en meer info
Meer informatie over de gezamenlijke inkoopactie van Het Zon Effect en de wedstrijd voor verenigingen vindt u op www.hetzoneffect.nl. U kunt via deze website ook zonnepanelen bestellen of uzelf inschrijven voor de bijeenkomst in Middelburg.

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring