Informatiebijeenkomst over zonnepanelen

Het aanschaffen van zonnepanelen is een fikse investering is, die veel vragen met zich mee kan brengen. Daarom organiseert Het Zon Effect vier informatiebijeenkomsten waarin meer uitleg wordt gegeven over zonne-energie en het aanschaffen van zonnepanelen. De eerste informatiebijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 14 april in Terneuzen. Daarna zijn er informatiebijeenkomsten op donderdag 16 april in Middelburg, woensdag 22 april in Oostburg en op dinsdag 19 mei in Goes.

Tijdens de bijeenkomst vertellen ZMf en Zeeuwind over het nut van zonne-energie en de werking van zonnepanelen. Aan bod komen vragen als wat is mijn terugverdientijd, welke daken zijn geschikt, hoe vraag ik mijn BTW terug. De informatiebijeenkomsten zijn gratis en start om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

De informatiebijeenkomsten maken onderdeel uit van de gezamenlijke inkoopactie Het Zon Effect. Dit is een actie van de ZMf en Zeeuwind. Zij willen daarmee hun droom waarmaken: heel Zeeland aan de zonne-energie. Het Zon Effect wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Via deze gezamenlijke inkoopactie kunnen particulieren tegen een zeer scherp tarief zonnepanelen op hun dak krijgen. De panelen worden geleverd door Saman Groep uit Zierikzee. De inschrijving voor de zonnepanelen loopt van 4 april tot en met 14 juni 2015.

De afgelopen drie jaar heeft Het Zon Effect ervoor gezorgd dat er 18.000 zonnepanelen op 1600 daken zijn geïnstalleerd, met een totale opbrengst van 4,5 MW elektriciteit. De ervaringen van gebruikers zijn zonder uitzondering positief: ‘Dit moet iedereen doen’.

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring