Grote belangstelling voor zonnepanelen van Het Zon Effect

De belangstelling voor het aanschaffen van zonnepanelen is onverminderd groot. Dat blijkt uit de vele reacties op de gezamenlijke inkoopactie Het Zon Effect. Voor de vierde keer organiseren ZMf en Zeeuwind Het Zon Effect. De organisatoren zijn blij met de onverminderde belangstelling. ‘Voorafgaand aan deze actie hebben wij ons afgevraagd of er nog steeds interesse zou zijn voor een gezamenlijke inkoop van zonnepanelen. Nu blijkt dat dit een onterecht zorg was want de actie is met een vliegende vaart van start gegaan’, vertelt Ilse Pama, beleidsmedewerker duurzame energie van de ZMf.

Alles over zonnepanelen
Ook op informatiebijeenkomsten kwamen veel bezoekers. ZMf en Zeeuwind geven tijdens deze bijeenkomsten onafhankelijke informatie over zonnepanelen. Ook de leverancier is aanwezig om persoonlijke vragen van belangstellenden te beantwoorden. In Terneuzen, Middelburg en Oostburg kwamen zo’n 180 mensen die interesse hebben om zonnepanelen aan te schaffen.

Laatste informatiebijeenkomst in Goes
Op dinsdag 19 mei wordt de laatste informatiebijeenkomst gehouden.  De avond wordt gehouden in het stadskantoor in Goes en gaat om 20.00 uur van start. Aanmelden kan via www.hetzoneffect.nl. De gezamenlijke inkoopactie van Het Zon Effect loopt tot en met 14 juni 2015. 

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring