Even voorstellen de leverancier van Het Zon Effect

Het Zon Effect werkt al een aantal jaren samen met Saman Groep uit Zierikzee. Die keuze is niet zo maar gemaakt. Voor de uitvoering van Het Zon Effect is het noodzakelijk dat de leverancier in een korte tijd veel klanten goed en snel van dienst kan zijn. Immers als iemand de beslissing heeft genomen om zonnepanelen aan te schaffen, dan moeten de panelen het liefst zo snel op het dak liggen. Saman Groep heeft laten zien dat zij dit waar kunnen maken.

Als grootste leverancier van zonnepanelen in Zuidwest-Nederland heeft Saman Groep veel ervaring in de advisering en realisatie van zonne-energiesystemen, zowel voor particulieren als bedrijven. Saman adviseert, ontwerpt en realiseert al ruim 15 jaar zonnepaneelsystemen. Saman werkt met eigen gekwalificeerde medewerkers die vakkundig, netjes en veilig werken.

De aanschaf van zonnepanelen is een belangrijke investering waarbij men op basis van goede informatie een keuze wil maken. Omdat elke situatie uniek is, geeft Saman Groep advies op maat. Saman-adviseurs Jakob Berghuis en Paul van de Wouw hebben ruime ervaring enĀ  kennis op het gebied van zonne-energie. Hun passie is energie besparen. Naast zonnepanelen kunnen ze ook adviseren over andere energiebesparende oplossingen.

Ontwerp & realisatie: Nilsson | Privacyverklaring